Willem van de Veldelaan 45 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Wilt u wonen in één van de meest populaire kustplaatsen en houdt u van klussen? Dan is deze woning wellicht de woning die u zoekt! Deze ideale starterswoning aan een verkeersarme straat is onder meer voorzien van 3 slaapkamers, doorzon woonkamer, dichte keuken en diepe achtertuin met berging en achterom. Een prachtige kans voor een kleiner huishouden. Huren is duurder!

Vlissingen is zonder twijfel een levendige stad met volop voorzieningen, zoals diverse winkels zowel in het centrum als in de verschillende winkelcentra in de woongebieden, musea, een bioscoop en diverse sportfaciliteiten. Houdt u van wandelen dan kunt u een heerlijke wandeling maken over de 2-kilometerlange, zuidgerichte boulevard met tal van horecagelegenheden en terrassen. Hier kunt u ontspannen en genieten van het fantastisch uitzicht. Ook een heerlijke strandwandeling over het Badstrand is een echte aanrader! Het gebied binnen (en tussen) de duinen en het strand is een prachtig natuurgebied en gaat nooit vervelen.

Begane grond
Via de entree betreedt u de hal met meterkast, bergkast en toilet. De zonnige doorzon woonkamer biedt uitzicht op de achtertuin en de gesloten keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling en de boiler. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een stenen berging en een achterom.

1e Verdieping
Via de trap in de hal kunt u de 1e verdieping bereiken. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en een doucheruimte. Deze is voorzien van douche en wastafel.

Algemeen:
Verwarming via enkele gaskachels. Warm water via een boiler. De woning is deels voorzien van isolerende beglazing. Oplevering kan snel.

De plattegronden die opgenomen zijn in de presentatie zijn van een ander adres maar van hetzelfde type woning. Enige verschillen in inrichting en/of indeling kunnen mogelijk zijn. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Er is een projectnotaris van toepassing waar de levering dient plaats te vinden. Een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs wordt standaard opgenomen in de koopovereenkomst als verplichting van de koper.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1956
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte65 m²
Perceeloppervlakte125 m²
Inhoud220 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?